El Tossalet

Qui som

 

El Tossalet és una Residència i Centre de dia, situada a Lleida, a Cervià de les Garrigues gestionat per la Fundació Persona i Valors des del 2021. És un centre especialitzat en persones grans amb necessitats específiques.

Té un concepte familiar, ja que compta amb 22 places per garantir la màxima qualitat d’atenció a les persones residents i 20 places al centre de dia.

Situada en un entorn privilegiat i amb instal·lacions noves, espaioses i agradables

 

Model

El Tossalet té un model d’atenció integral centrada en la persona, amb un Pla d’Atenció Individualitzat, amb estades permanents, temporals, convalescents o de respir.

Equip professional

 

Educació social, psicologia, mèdic, infermeria, fisioteràpia, gerontologia, animació sociocultural, personal religiós, personal de neteja i equip professional de serveis.

Fundació Persona i Valors

 

El Tossalet, forma part de la Fundació Persona i Valors, una entitat sense ànim de lucre, que forma part de la Coordinadora Sinergia Social.

Actualment la Fundació també gestiona una altra residència des de fa 10 anys a Lleida: Pare Pacífic.

 

La Residència Pare Pacífic està situada al centre del terme municipal de Vilanova de Bellpuig (Lleida). L’equipament residencial és un edifici de nova construccióinaugurat l’any 2011, projectat arquitectònicament per donar la millor atenció als i les residents.