Vés al contingut
Residència

El Tossalet

Residència, centre de dia i àpats en companyia 

El Tossalet és una Residència i Centre de dia, situada a Lleida, a Cervià de les Garrigues gestionat per la Fundació Persona i Valors des del 2021. És un centre especialitzat en persones grans amb necessitats específiques.

Té un concepte familiar, ja que compta amb 22 places per garantir la màxima qualitat d’atenció a les persones residents i 20 places al centre de dia.

Situada en un entorn privilegiat i amb instal·lacions noves, espaioses i agradables

Terrasses

Una residència familiar, pròxima i amb vistes espectaculars

Model centrat en la persona gran

El Tossalet té un model d’atenció integral centrada en la persona, amb un Pla d’Atenció Individualitzat, amb estades permanents, temporals, convalescents o de respir.

 Suport Auto-dirigit

Donem suport i acompanyem en la presa de decisions a les persones grans, a fi que tinguin en tot moment la possibilitat de fer efectius l’elecció i el control sobre com s’organitza l’acció o pla de suport per assolir els resultats acordats amb els/les professionals, a partir de les seves voluntats i els seus drets.

Fundació Persona i Valors

El Tossalet forma part de la Fundació Persona i Valors, una entitat sense ànim de lucre, que forma part de la Coordinadora Sinergia Social.

Actualment, la Fundació també gestiona una altra residència des de fa 10 anys a Lleida: Pare Pacífic.

La Residència Pare Pacífic està situada al centre del terme municipal de Vilanova de Bellpuig (Lleida). L’equipament residencial és un edifici de nova construccióinaugurat l’any 2011, projectat arquitectònicament per donar la millor atenció als i les residents.

El Tossalet

Amb les millors vistes del poble de Cervià de les Garrigues!