Vés al contingut
Centre de dia

Instal·lacions

Espais nous, lluminosos i amb grans vistes!

El Tossalet disposa de diferents espais pensats per oferir el millor servei i confort possible. Disposa de 3 plantes. 

entrada

Entrada

El Tossalet és una Residència i Centre de dia, situada a Lleida, a Cervià de les Garrigues. És un centre especialitzat en persones grans amb necessitats específiques.

Té un concepte familiar, ja que compta amb 22 places per garantir la màxima qualitat d’atenció a les persones residents i 20 places al centre de dia.

Situada en un entorn privilegiat i amb instal·lacions noves, espaioses i agradables

Vistes

Vistes

Les vistes des de la residència permeten gaudir de les millors vistes panoràmiques del poble i la muntanya, des de tots els angles.  Disposa d’una superfície construïda de 935 m² distribuïts en 3 edificacions integrades. Amb planta baixa i dues plantes més i nombrosos espais exteriors.

Recepció

Recepció

Des de l'entrada de la residència, ja es poden veure les vistes immillorables del poble, cada vegada més impressionants a mesura que es guanya alçada. Cal destacar la lluminositat del centre gràcies a la seva orientació i punts de llum natural al sostre.

Terrasses

Terrasses

El Tossalet disposa de diverses terrasses que permeten gaudir de les vistes al poble. I poder gaudir de l'espai exterior, amb tranquil·litat i naturalesa.  

Activitats

Activitats

Activitats adaptades als interessos, necessitats i gustos de cada persona. Programes d’activitats culturals, de formació, de foment de la salut, de lleure, així com propostes de sortides, festes, balls i altres activitats socioculturals.

Habitacions

Habitacions

Cada habitació, de la residència El Tossalet és confortable, nova, amb una decoració cuidada, amb armari per a cada persona resident i amb bany independent.

Les vistes des de les habitacions són espectaculars, es pot veure la muntanya o una panoràmica del poble. El disseny dels espais interiors garanteix a les persones residents una estada confortable, amb un entorn tranquil, silenciós, net i agradable.

Centre de dia

Centre de dia

En el Centre de Dia es disposa d'espais lluminosos, agradables i confortables per oferir el millor servei d’acolliment diürn que complementa l’atenció pròpia de l’entorn familiar, amb els objectius d’afavorir l’autonomia personal i social i proporcionar suport a les famílies en l’atenció a les persones grans dependents.