Vés al contingut
Centre de dia

Instal·lacions

Espais nous, lluminosos i amb grans vistes!

El Tossalet disposa de diferents espais pensats per oferir el millor servei i confort possible. Disposa de 3 plantes. 

entrada

Entrada

El Tossalet és una Residència i Centre de dia, situada a Lleida, a Cervià de les Garrigues. És un centre especialitzat en persones grans amb necessitats específiques.

Té un concepte familiar, ja que compta amb 22 places per garantir la màxima qualitat d’atenció a les persones residents i 20 places al centre de dia.

Situada en un entorn privilegiat i amb instal·lacions noves, espaioses i agradables

Vistes

Vistes

Les vistes des de la residència permeten gaudir de les millors vistes panoràmiques del poble i la muntanya, des de tots els angles.  Disposa d’una superfície construïda de 935 m2 distribuïts en 3 edificacions integrades. Amb planta baixa i dues plantes més i nombrosos espais exteriors.

Recepció

Recepció

Des de l'entrada de la residència, ja es poden veure les vistes immillorables del poble, cada vegada més impressionants conforme es guanya alçada. Cal destacar la lluminositat del centre gràcies a la seva orientació i punts de llum natural al sostre.

Terrasses

Terrasses

El Tossalet disposa de diverses terrasses que permeten gaudir de les vistes al poble. I poder gaudir de l'espai exterior, amb tranquil·litat i naturalesa.  

Activitats

Activitats

Activitats adaptades als interessos, necessitats i gustos de cada persona. Programes d’activitats culturals, de formació, de foment de la salut, de lleure, així com propostes de sortides, festes, balls i altres activitats socioculturals.

Habitacions

Habitacions

Cada habitació, de la residència El Tossalet és confortable, nova, amb una cuidada decoració, amb armari independent per a cada persona resident i amb bany independent.

Les vistes des de les habitacions són espectaculars, es pot veure la muntanya o una panoràmica del poble. El disseny dels espais interiors garanteix a les persones residents una estància confortable, amb un entorn tranquil, silenciós, net i agradable.

Centre de dia

Centre de dia

En el Centre de Dia es disposa d'espais lluminosos, agradables i confortables per oferir el millor servei d’acolliment diürn que complementa l’atenció pròpia de l’entorn familiar, amb els objectius d’afavorir l’autonomia personal i social i proporcionar suport a les famílies en l’atenció a les persones grans dependents.