Vés al contingut
Instal·lacions_El Tossalet

Instal·lacions

Espais nous, lluminosos i amb grans vistes!

El Tossalet disposa de diferents espais pensats per oferir el millor servei i confort possible. Disposa de 3 plantes. 

Residència i Centre de Dia El Tossalet

Entrada

El Tossalet és una Residència i Centre de dia, situada a Lleida, a Cervià de les Garrigues. És un centre especialitzat en persones grans amb necessitats específiques.

Té un concepte familiar, ja que compta amb 22 places per garantir la màxima qualitat d’atenció a les persones residents i 20 places al centre de dia.

Situada en un entorn privilegiat i amb instal·lacions noves, espaioses i agradables

Residència i Centre de Dia El Tossalet

Vistes

Les vistes des de la residència permeten gaudir de les millors vistes panoràmiques del poble de Cervià de les Garrigues i la muntanya, des de tots els angles. Disposa d’una superfície construïda de 935 m² distribuïts en 3 edificacions integrades. Amb planta baixa i dues plantes més i nombrosos espais exteriors.

Residència i Centre de Dia El Tossalet

Recepció

Des de l'entrada de la residència, ja es poden veure les vistes immillorables del poble, cada vegada més impressionants a mesura que es guanya alçada. Cal destacar la lluminositat del centre gràcies a la seva orientació i punts de llum natural al sostre.

Residència i Centre de Dia_El Tossalet_Terrassa

Terrasses

El Tossalet disposa de diverses terrasses que permeten gaudir de les vistes al poble. I poder gaudir de l'espai exterior, amb tranquil·litat i naturalesa. Generant un espai dissenyat per a proporcionar una experiència agradable per a la gent gran.

Residència i Centre de Dia El Tossalet

Activitats

Activitats adaptades als interessos, necessitats i gustos de cada persona. Programes d’activitats culturals, de formació, de foment de la salut, de lleure, així com propostes de sortides, festes, balls i altres activitats socioculturals.

Residència i Centre de Dia_El Tossalet_Habitació

Habitacions

Cada habitació, de la residència El Tossalet és confortable, nova, amb una decoració cuidada, amb armari per a cada persona resident i amb bany independent.

Poden ser individuals o dobles. 

Les vistes des de les habitacions són espectaculars, es pot veure la muntanya o una panoràmica del poble. El disseny dels espais interiors garanteix a les persones residents una estada confortable, amb un entorn tranquil, silenciós, net i agradable.

Residència i Centre de Dia El Tossalet

Centre de dia

En el Centre de Dia es disposa d'espais lluminosos, agradables i confortables per oferir el millor servei d’acolliment diürn que complementa l’atenció pròpia de l’entorn familiar, amb els objectius d’afavorir l’autonomia personal i social i proporcionar suport a les famílies en l’atenció a les persones grans dependents.

Fisioteràpia i rehabilitació_El Tossalet

Fisioteràpia i rehabilitació

Millora de les aptituds funcionals, psicològiques i psicomotrius amb activitats de fisioteràpia i rehabilitació, en grup o individual, sempre adaptant-se a la persona.

Psicologia i gerontologia_El Tossalet

Psicologia i gerontologia

Duem a terme activitats dirigides per la psicòloga amb l'objectiu de millorar el benestar de les persones grans. Aquestes activitats fomenten la seva independència, autonomia, i els estimula per a participar en la vida social del centre.