Vés al contingut
Gent gran

El Tossalet: Un dia ple de creativitat i emoció

Gent gran

7 de Teatre, la comunitat de teatral local de Cervià de les Garrigues, ens ha visitat a la residència de gent gran El Tossalet. On vam viure un dia extraordinari!

En una jornada plena de creativitat i emoció, vam ballar, vam cantar, vam compartir històries i algunes les vam representar a través de l'art escènic.

Es va generar un ambient molt acollidor i d'alegria, ja que es van fer improvisacions úniques amb attrezzo i vestuari proporcionat per la mateixa residència. La diversitat de talents es va manifestar en cada moment, des de ballar amb alegria fins a escoltar les melodies dels i les residents que amaguen habilitats artístiques sorprenents.


Un agraïment especial va dirigir-se a @nunu.jiga i El Tossalet per haver tingut la brillant iniciativa i convidar la comunitat teatral a compartir aquesta experiència única. La interconnexió d'artistes de totes les edats demostra que el teatre és una forma poderosa d'unir a les persones i crear moments que perduraran en el temps.

Amb sentiments plens de gratitud i emoció, esperem amb expectació futures oportunitats de col·laborar i continuar teixint llaços a través de l'art dramàtic. Continuem amb la convicció que aquesta experiència marcarà el principi d'una relació continuada i fructífera.

Seguim endavant, amb la promesa de més moments màgics i històries per compartir sobre els escenaris de la vida i de l'art. 🎭

Un dia que ens ha deixat una empremta positiva i inesborrable.