Vés al contingut
Nova residència persones grans_El Tossalet

Nova residència per a persones grans

Nova residència persones grans_El Tossalet

El Tossalet, nova residència familiar, pròxima i amb vistes espectaculars!

El Tossalet obrirà les portes aquest febrer, una residència, centre de dia i ajuda a domicili per atendre a persones grans i les seves famílies a Cervià de les Garrigues, Lleida. Un concepte familiar, arrelat al territori, amb noves instal·lacions i amb unes vistes magnífiques a la muntanya.

Forma part de la Fundació Persona i Valors, que té experiència en la gestió des de l'any 2011 de la Residència i Centre de Dia Municipal: Pare Pacífic en conveni de col·laboració amb el consistori del terme municipal de Vilanova de Bellpuig (Pla D'Urgell).

El Tossalet proposa un model d'atenció integral centrada en la persona, amb un Pla d'Atenció Individualitzat, de caràcter interdisciplinari d'acord amb les necessitats individua'ls, amb estades permanents, temporals, convalescents o de respir. Als serveis bàsics d'atenció sanitària, psicogeriàtrica i de rehabilitació, s'hi sumen serveis addicionals de suport a domicili com el servei d'àpats a domicili, perruqueria i podologia, bugaderia i d'altres accions encaminades a la promoció de l'autonomia personal.

Les famílies esdevenen també part fonamental del model d'intervenció, facilitant la seva participació en el disseny i desenvolupament del pla d'atenció individualitzat. S'ofereix suport en la gestió de la dependència i d'altres tràmits i serveis d'acompanyament al dol.

Com a servei comunitari i de proximitat s'estimularan els vincles socials i relacionals de les persones grans amb activitats vinculades a l'entorn i obertes al municipi.

El Tossalet ubicat en unes instal·lacions adaptades, noves i de qualitat, amb àmplies zones verdes en un entorn privilegiat esdevindrà un espai de bon tracte, de cura i de vida per a les grans persones!